Meniu
Coșul meu

ULEIURI ESENTIALE AROMATERAPIE

Model: MA
Ulei Aromaterapie,MagicAroma 20 mlUleiul  MagicAroma cu arome vivante de neuitat aduce stare de bine,fericire,stabilitate !INCI :Gardenia florida,Citrus aurantium,RoseWoodMod de utilizare:Masaj: 4-6 picături de ulei esenţial încorporat într-un ulei vegetal.Baie:5-10 picături în apa de..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
 Ulei Aromaterapie, Portocale 20 mlUleiul pentru Aromaterapie Portocale*CredNatura cu un parfum fructat ,proaspat de portocale este recomandat pentru a da un sentiment de fericire si caldura ,optimism si energie !INCI:Citrus aurantium dulcisMod de utilizare:Masaj: 4-6 picături de ulei esen..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Ulei Aromaterapie, Trandafir 20 mlUlei aromaterapie Trandafir - uleiul ManufacturAroma de Trandafir are un parfum delicat de buchet de petale de roze. In aromoterapie are proprietati relaxante, ofera o senzatie de comfort si liniste. Are efect relaxant , improspateaza si inn..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: M A
Ulei aromaterapie Amore 20 ml are un parfum delicat de petale de bergamota&vanilie&iasomie ce relaxeaza si inspira o stare pasionala.INCI :BergamotOil,VanillaPlanifolia,JaminumOilMod de utilizare:Masaj: 4-6 picături de ulei esenţial încorporat într-un ulei vegetal.Baie:5-10 picătur..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Ulei aromaterapie Iasomie, 20 mlUlei aromaterapie Iasomie - are o aroma ce incununeaza orice moment. Considerata *Regina Florilor ,Iasomia aduce o stare de armonie,energie pozitiva si bucurie !INCI: Jasminum OfficinalisMod de utilizare : Aromaterapie 4-5 picaturi amestecat cu ap..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie Lavanda induce o stare de liniste, relaxare, alunga stresul, favorizeaza detensionarea psihica. Curata mintea de emotiile negative!Ulei aromaterapie Lavanda,20 mlUlei aromaterapie Lavanda - uleiul ManufacturAroma Lavanda are un parfum delicat ,cu o..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie Magnolie supranumit si * Raiul intr o sticla,  are un parfum delicat,floral sprijin pentru echilibru emotional !Ulei aromaterapie MagnolieUlei aromaterapie Magnolie -  cu un parfum floral,proaspat  este recomandat pentru a da un sentiment..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Ulei aromaterapie Menta ,20 mlUlei aromaterapie Menta - cu o aroma proaspata, intensa si racoritoare este indicat pentru relaxare psihica si fizica, ajuta la eliminarea blocajelor emotionale, conducand la un echilibru si stare de bine!INCI:Mentha PiperitaMod de utilizare:Masaj: 4-6 picătur..
16,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C8
INCI :Salvia Officinallis, Basilicum Ocimum, Boswellia serrata Oils &Ginger oilUlei Protectie Energetica Salvie*Busuioc*Tamaie creat din plante biblice tamaduitoare: busuioc,tamaie,salvie este un adevarat talisman de ocrotire impotriva influentelor nefaste.INCI: Salvia Officinalis,Basi..
19,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)