Meniu
Coșul meu

ULEIURI ESENTIALE AROMATERAPIE

Model: MA
Ulei Aromaterapie,MagicAroma 20 mlUleiul  MagicAroma cu arome vivante de neuitat aduce stare de bine,fericire,stabilitate !INCI :Gardenia florida,Citrus aurantium,RoseWoodMod de utilizare:Masaj: 4-6 picături de ulei esenţial încorporat într-un ulei vegetal.Baie:5-10 picături în apa de..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
 Ulei Aromaterapie, Portocale 20 mlUleiul pentru Aromaterapie Portocale*CredNatura cu un parfum fructat ,proaspat de portocale este recomandat pentru a da un sentiment de fericire si caldura ,optimism si energie !INCI:Citrus aurantium dulcisMod de utilizare:Masaj: 4-6 picături de ulei esen..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Ulei Aromaterapie, Trandafir 20 mlUlei aromaterapie Trandafir - uleiul ManufacturAroma de Trandafir are un parfum delicat de buchet de petale de roze. In aromoterapie are proprietati relaxante, ofera o senzatie de comfort si liniste. Are efect relaxant , improspateaza si inn..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: R2
Daruri pe care ni le a dat Pamantul !ISOP &SARE MARINA & BOBOCI  DE IASOMIE   Proprietățile uimitoare de purificare a sării si ale plantelor de a absorbi energia negativă sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri !Isopul ,planta vindecatoare din psalmul 50 curata si tamaduies..
25,00 Lei
Model: TS
RITUAL PURIFICATOR  TAMAIE&SALVIE 100gINCI : Rasina Arbore de tamaie /Boswellia serrata si Salvia OfficinalisFolosite de mii de ani pentru indepartarea energiilor negative, tamaia si salvia impreuna sunt un adevarat remediu de purificare.Grecii si romanii considerau ca fumul lor este un ..
28,00 Lei
Producător: CredNatura Model: M A
Ulei aromaterapie Amore 20 ml are un parfum delicat de petale de bergamota&vanilie&iasomie ce relaxeaza si inspira o stare pasionala.INCI :BergamotOil,VanillaPlanifolia,JaminumOilMod de utilizare:Masaj: 4-6 picături de ulei esenţial încorporat într-un ulei vegetal.Baie:5-10 picătur..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Ulei aromaterapie Iasomie, 20 mlUlei aromaterapie Iasomie - are o aroma ce incununeaza orice moment. Considerata *Regina Florilor ,Iasomia aduce o stare de armonie,energie pozitiva si bucurie !INCI: Jasminum OfficinalisMod de utilizare : Aromaterapie 4-5 picaturi amestecat cu ap..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie Lavanda induce o stare de liniste, relaxare, alunga stresul, favorizeaza detensionarea psihica. Curata mintea de emotiile negative!Ulei aromaterapie Lavanda,20 mlUlei aromaterapie Lavanda - uleiul ManufacturAroma Lavanda are un parfum delicat ,cu o..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie Magnolie supranumit si * Raiul intr o sticla,  are un parfum delicat,floral sprijin pentru echilibru emotional !Ulei aromaterapie MagnolieUlei aromaterapie Magnolie -  cu un parfum floral,proaspat  este recomandat pentru a da un sentiment..
19,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Ulei aromaterapie Menta ,20 mlUlei aromaterapie Menta - cu o aroma proaspata, intensa si racoritoare este indicat pentru relaxare psihica si fizica, ajuta la eliminarea blocajelor emotionale, conducand la un echilibru si stare de bine!INCI:Mentha PiperitaMod de utilizare:Masaj: 4-6 picătur..
16,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C8
INCI :Salvia Officinallis, Basilicum Ocimum, Boswellia serrata Oils &Ginger oilUlei Protectie Energetica Salvie*Busuioc*Tamaie creat din plante biblice tamaduitoare: busuioc,tamaie,salvie este un adevarat talisman de ocrotire impotriva influentelor nefaste.INCI: Salvia Officinalis,Basi..
19,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)