Meniu
Coșul meu

Uleiuri Esentiale

Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie Portocale cu un parfum fructat,proaspat de portocale este recomandat pentru a da un sentiment de fericire si caldura.Ulei aromaterapie Portocale, CredNatura, 20 mlUlei aromaterapie Portocale - Uleiul ManufacturAroma Portocale cu un parfum fructat, proas..
15,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie de Trandafir are proprietati relaxante, ofera o senzatie de comfort si liniste. Improspateaza si innobileaza aerul din incaperi!Ulei aromaterapie Trandafir, CredNatura, 20 mlUlei aromaterapie Trandafir - uleiul ManufacturAroma de Trandafir are un p..
15,00 Lei
Producător: CredNatura Model: k5
Ingrediente: Ulei menta, pin, ghimbir, CredNatura, 20 mlCorespondente/ Culoare: albastru, Planeta Saturn, Vitamine si minerale: Vitamina k si iod, Glanda tiroida, Piatra semipretioasa obsidian, carneolMod de utilizare: Pentru a beneficia de virtutile miraculoase ale uleiului COMUNICARE, ap..
17,00 Lei
Producător: CredNatura Model: k1
Ingrediente: Ulei brad, patchouli, salvie, ghimbir.Corespondente Culoare: rosu. Planete: Soarele si Marte, Vitamine si minerale: Vitamina E si Fier Glande: suprarenale, Piatra semipretioasa: carneolMod de utilizare: Pentru a beneficia de virtutile miraculoase ale uleiului Conectare, aplicati o canti..
17,00 Lei
Producător: CredNatura Model: k2
Creativitate/ Ulei Chakra 2, CredNatura, 20 mlIngrediente: Ulei ghimbir, ulei de portocale.Corespondente Culoare: portocaliu. Planete Luna si Venus, Vitamine si minerale: Vitamina B si Calciu. Glande: gonade Piatra semipretioasa: chihlimbarMod de utilizare: Pentru a beneficia de virtutile ..
17,00 Lei
Producător: CredNatura Model: k7
Ingrediente: Ulei de lemn pretios,mir,ghimbir,CredNatura, 20 mlCorespondente/ Culoare: violet, Planeta Neptun, Vitamine si minerale: Vitamina D si Litiu, Glanda pineala-sistem nervos central, Piatra semipretioasa e ametististul.Mod de utilizare: Pentru a beneficia de virtutile miraculoase ..
17,00 Lei
Producător: CredNatura Model: k6
Ingrediente: Ulei lavanda, pin,ghimbir, CredNatura, 20 mlCorespondente/ Culoare: indigo. Planeta Uranus, Vitamine si minerale: Vitamina B si Magneziu, Glanda pituitara/hipofiza, Piatra semipretioasa -  acvamain.Mod de utilizare: Pentru a beneficia de virtutile miraculoase ale uleiului..
17,00 Lei
Producător: CredNatura Model: k4
Ingrediente Ulei ghimbir, sunatoare, ulei iasomie, CredNatura, 20 mlCorespondente/ Culoare: verde, Planeta Jupiter, Vitamine: Vitamina C si potasiu, Glande: timus, Piatra semipretioasa : turcoaz Mod de utilizare: Pentru a beneficia de virtutiile miraculoase ale uleiului Iubire, aplica..
17,00 Lei
Producător: CredNatura Model: k3
Ingrediente: Ulei ghimbir, lemon herbs, CredNatura, 20 mlCorespondente Culoare: galben. Planete Mercur, Vitamine si minerale: Vitamina A si siliciu, Glande:splina si pancreas, Piatra semipretioasa: jadMod de utilizare: Pentru a beneficia de virtutile miraculoase ale uleiului Transformare, ..
17,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Ulei aromaterapie Iasomie, CredNatura, 20 mlUlei aromaterapie Iasomie - uleiul ManufacturAroma de Iasomie are o aroma ce incununeaza orice moment. Relaxeaza  si inspira momente misterioase.Atentionari: a nu se folosi pe cale interna (inghitire, gustare, amestec cu alte subst..
15,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie Lavanda induce o stare de liniste, relaxare, alunga stresul, favorizeaza detensionarea psihica. Curata mintea de emotiile negative!Ulei aromaterapie Lavanda, CredNatura, 20 mlUlei aromaterapie Lavanda - uleiul ManufacturAroma Lavanda are un pa..
15,00 Lei
Producător: CredNatura Model: C19
Uleiul pentru aromaterapie Lemon Herbs are un parfum citric puternic, patrunzator si purificator care este revitalizant si revigorant! Doar uz extern!Ulei aromaterapie Lemon Herbs, CredNatura, 20 mlUlei aromaterapie Lemon Herbs - uleiul ManufacturAroma Lemon Herbs are u..
15,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)