Meniu
Coșul meu

Nutriție sănătoasă

Model: CG18
O cafea cu o aroma deosebita care invioreaza orice dimineata. Cafeaua greceasca difera de alte sortimente prin modul de coacere si maruntire ! !Este o cafea recomandata si de medicii cardiologi/hepatologi pentru nivelul de antioxidanti si polifenoli. Multe tari din jurul Marii Mediteraneene beau ace..
18,00 Lei
Model: CR12
O gustare delicioasa si 100% sanatoasa.,usor de asimilat care ofera o senzatie durabila de satietate. Crackersii cu ulei de masline si rozmarin realizati din ingrediente naturale, sunt o alegere excelenta pentru gustarea dintre mese. ..
12,00 Lei
Model: CR12
CRACKERS SESAM 250GO gustare delicioasa si 100% sanatoasa.,usor de asimilat care ofera o senzatie durabila de satietate. Crackersii cu susan realizati din ingrediente naturale, sunt o alegere excelenta pentru gustarea dintre mese. Acesti crackersi crocanti, contin susan germinat...
12,00 Lei
Model: OR5
Orzo sunt paste făinoase ce au formatul asemănător cu boabele de orez. Poate fi servite simplu, în supă, în salate sau în alte feluri de mâncare. Este similar cu Kritaraki în bucătăria greacă, cu arpa șehriye în preparate din bucătăria turcească și al-uṣfūr Lisan în bucătăria arabă. Ingrediente: p..
5,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)