Meniu
Coșul meu

Vitamine si antioxidanti

Model: QP23
Descriere :BioColagen Forte 30cps Pielea este in proportie majoritara constituita din colagen, dar intregul nostru organism contine acest tip de proteina care sustine tesuturile si organele, oferindu-le in acelasi timp elasticitate. Pe masura ce inaintam in varsta, o parte din colagen se deteri..
25,00 Lei
Model: QP30
Descriere: 'Miracolul Francez' este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de stiinta, si se refera la o serie de beneficii de sanatate dobandite de francezi prin consumul zilnic al unui pahar (200-250 ml) de vin rosu de buna calitate. Studiile clinice au demonstrat ca antioxidantii s..
30,00 Lei
Model: A14
Acest supliment alimentar contine vitamina A naturala extrasa din morcovi. Vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii pielii, a mucoaselor si a vederii normale. ..
14,00 Lei
Model: C15
Suplimentul alimentar VITAMINA C 600 ENTERO are un invelis gelatinos special, care elibereaza substanta activa doar in intestine, de unde se absoarbe eficient fara degradare.Forma speciala ENTERO are si avantajul de a nu crea aciditate suplimentara in stomac, astfel poate fi folosita fara restrictii..
15,00 Lei
Model: VD19
Vitamina D 2400 - 30 cps /Vitamina D este produsa la nivelul pielii, dupa expunerea la razele soarelui. Iarna, expunerea la soare fiind redusa, nu se produce in organism cantitatea necesara de vitamina D. Astfel, un aport suplimentar de vitamina D este recomandat. Vitamina D contribuie la: - absorbt..
19,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)