Meniu
Coșul meu

Detoxifiere

Model: QPH10
Descriere: Medicina populara il utilizeaza de secole ca 'purificator al sangelui' pentru mentinerea sanatatii si a unui aspect atragator al pielii si parului. Aceasta planta este recunoscuta pentru efectele sale detoxifiante puternice si de durata, de unde si o gama larga de indicatii, de l..
12,00 Lei
Model: LAR5
Ceai Laxativ – 40 plicuri Mod de prezentare: Cutie conţinând 40 plicuri x 1.5 g. Compozitie: Frangulae cortex (scoarţă de cruşin), Chamomillae flos (flori de muşeţel), Foeniculi fructus (fructe de fenicul), Millefolii flos (flori de coada şoricelului). Indicaţii: Recomandat în constipaţie, în afe..
7,00 Lei
Model: OR34
Oregano- ulei esential este un antioxidant deosebit de puternic, cu actiune antibacteriana, antiseptica, antispasmodica, carminativa, colagoga (favorizeaza evacuarea bilei in duoden), detoxifianta. Oregano – ulei esential este un bun curatitor intestinal, cu efecte detoxifiante si antiseptice putern..
34,00 Lei
Model: SPI10
Spirulina si catina sunt doi nutrienti naturali de exceptie, care isi potenteaza reciproc efectele benefice asupra organismului. Spirulina constituie o sursa inegalabila de aminoacizi esentiali, vitamine din complexul B, vitamina E si microelemente indispensabile vietii, iar fructul de catina (Hippo..
10,00 Lei
Model: LE15
Suplimentul alimentar Ulei de leurda conține ulei obținut prin macerarea frunzelor de leurda, cu beneficii multiple pentru organism. Contribuie la: - sustinerea organismului in procesul de reglare a tensiunii arteriale; - mentinerea concentratiilor colesterolului si a trigliceridelor din sange in..
15,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)