Meniu
Coșul meu

Ceaiuri & Remedii naturale

Model: QP23
Descriere :BioColagen Forte 30cps Pielea este in proportie majoritara constituita din colagen, dar intregul nostru organism contine acest tip de proteina care sustine tesuturile si organele, oferindu-le in acelasi timp elasticitate. Pe masura ce inaintam in varsta, o parte din colagen se deteri..
25,00 Lei
Model: QPH10
Descriere: Medicina populara il utilizeaza de secole ca 'purificator al sangelui' pentru mentinerea sanatatii si a unui aspect atragator al pielii si parului. Aceasta planta este recunoscuta pentru efectele sale detoxifiante puternice si de durata, de unde si o gama larga de indicatii, de l..
12,00 Lei
Model: LAR5
Cutie conţinând 40 plicuri x 1,3 g.Compozitie: Cardui marianae fructus (fructe de armurariu), Chelidonii herba (iarbă de rostopască), Menthae folium (frunze de mentă), Millefolii flos (flori de coada şoricelului), Frangulae cortex (scoarţă de cruşin), Chamomillae flos (flori de muşeţel), Foeniculi f..
7,00 Lei
Model: LAR5
Ceai Laridiab – 40 plicuri Mod de prezentare: Cutie conţinând 40 plicuri x 1.5 g. Compozitie: Phaseoli fructus sine seminibus (păstăi de fasole fără seminţe), Myrtilli folium (frunze de afin), Urticae herba (iarbă de urzică), Juglandis folium (frunze de nuc), Salviae folium (frunze de s..
7,00 Lei
Model: LAR5
Ceai Laxativ – 40 plicuri Mod de prezentare: Cutie conţinând 40 plicuri x 1.5 g. Compozitie: Frangulae cortex (scoarţă de cruşin), Chamomillae flos (flori de muşeţel), Foeniculi fructus (fructe de fenicul), Millefolii flos (flori de coada şoricelului). Indicaţii: Recomandat în constipaţie, în afe..
7,00 Lei
Model: PR13
Propolis inseamna in limba greaca 'partea dinaintea cetatii' deoarece propolisul serveste ca aparare impotriva daunatorilor stupului (microbi si mucegai) si captuseste peretii cu un strat etans care nu permite formarea curentilor de aer. Actiunea propolisului este antibacteriana si antimicotica, fap..
13,00 Lei
Model: LAR5
Ceai Prostatic 40dz Compozitie: Millefolii flos concissum ( floare de coada şoricelului), Urticae radix concissum (rădăcină de urzică), Lamii albi herba (iarbă de urzică moartă albă), Calendulae flos concissum (floare de gălbenele), Chelidonii herba (iarbă de rostopască). Indicaţii: Recomandat în d..
7,00 Lei
Model: LAR5
Ceai Respiratie Usoara 40 doze Larix Indicatii-Adjuvant in dieta virozelor respiratorii si a gripei.-Calmeaza tusea, spasmele cailor respiratorii,-Se recomanda in tratamentul bronsitelor, al astmului bronsic, faringitelor, amigdalitelor, contribuie la vindecarea inflamatiilor gatului.Compozitie..
7,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)